Ondernemers

  Home > Ondernemers > Uw factuur indienen

Uw factuur indienen

Centurion factuur indienen

Wij willen u als ondernemer graag bevrijden van alle administratieve rompslomp. Een foto van de factuur in kwestie en uw gegevens zijn in principe al voldoende om met uw incasso opdracht aan de slag te gaan. Heeft u meer dan 3 facturen of is uw dossier wat groter i.v.m. correspondentie, maak dan een zip bestand aan. Hebben wij alsnog aanvullende informatie nodig, dan nemen wij contact met u op.

Bent u een particulier of is uw dossier iets gecompliceerder, dan kunt u ervoor kiezen om ons uitgebreide formulier in te vullen. U doorloopt 3 stappen waardoor u zeker bent dat u niets vergeet te melden aan ons. Voor dit formulier klik hier.

* verplichte velden

 
 
 
(MAX 10MB per bestand)

 
Welke incassomethode** kies je:
 
Uit je correspondentie blijkt dat de debiteur niet bereidwillig is om te betalen en moet er voor wat meer daadkracht worden gekozen.
 
Je hebt nog steeds een goede relatie met de klant, alleen wil het deze keer niet zo goed lukken met de betaling en is er assistentie nodig.
 
Van pré-incasso t/m gang naar de rechtbank. Centurion bepaald vanuit ons optiek en op klantvriendelijke wijze wat de meest effectieve manier is om vervolgstappen te ondernemen.
(*) Verplichte velden
(**) De lengte van het incassotraject is deels afhankelijk of je de laatste aanmaning op de juiste manier hebt verstuurd en de gegevens van de debiteur correct zijn.
 
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op incassovordering, tenzij anders vermeld.
Alle incasso-opdrachten worden uitgevoerd op basis van 'no cure, we pay' zonder verborgen kosten. Zo bent u er zeker van dat u geen enkele verrassing krijgt omdat uw kosten bij een onbetwiste vordering altijd 0 euro zijn.

 
 

Ga naar: Tips voor snelle betaling | Download voorbeeld laatste aanmaning | Wij versturen uw laatste aanmaning | Kostencalculator