Onze incassodiensten

  Home > Onze incassodiensten > Debiteuren bezoek

Debiteuren bezoek - buitendienst medewerkersIndien het minnelijk traject moeizaam verloopt hebben wij vakkundige mensen in dienst die desgewenst een debiteurenbezoek kunnen doen. Dit gebeurt op een professionele en respectvolle wijze. Voor ons is het belangrijk dat ons motto ‘Effectief en Ethisch’ hierbij centraal staat. Hier kan juist voor gekozen worden, omdat persoonlijk contact vaak meer impact heeft en zelfs als prettig kan worden ervaren gezien de omstandigheden. Wij zullen de debiteur op tactvolle wijze bewegen tot betaling over te gaan of een betalingsregeling te treffen.

Het grote voordeel van een debiteurenbezoek is dat nieuwe mogelijkheden tot incasseren duidelijker naar voren komen. Als uw debiteur ervoor kiest om niet tot een oplossing te komen, dan worden de verhaalmogelijkheden geïnventariseerd. Denk hierbij aan roerende en onroerende goederen voor eventueel beslag of een onderzoek naar de huidige bedrijfsactiviteiten. Wij zullen u als klant dan adviseren of het wenselijk is om vervolgstappen te ondernemen.

Indien uw debiteur niet aanwezig is, zullen wij een bericht achter laten met het dringende verzoek om binnen twee dagen contact met ons op te nemen.

Een debiteurenbezoek is geheel kosteloos en wordt door Centurion Juristen & Incasso in veel gevallen als vanzelfsprekend gezien. Uiteraard doen wij een vooronderzoek alvorens wij een bezoek zullen brengen. Het is mogelijk dat de debiteur failliet is gegaan of in een schuldsaneringstraject zit waardoor een debiteurenbezoek weinig zin heeft.

 
 

Ga naar: Incasso traject | Pré-incasso traject | No cure, no pay | Bulk incasso | Buitenlandse incasso | Gerechtelijke procedure | Incasso bewaking | Tarieven