Onze incassodiensten

  Home > Onze incassodiensten > Bulk Incasso

Bulk Incasso

Hoe doen wij dit?

Heeft u regelmatig een hoog volume incasso vorderingen? Dit is geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen middels een Excel spreadsheet alle vorderingen van u importeren in ons systeem. Wij stemmen eventueel de workflows met u af en bepalen hierdoor het verloop van het incassotraject en de eventuele gerechtelijke procedure. Wij gebruiken brieven per post, e-mails en sms berichten die afgestemd zijn op uw onderneming en gaan vervolgens direct aan de slag. De rapportage gebeurt via ons klantenportaal en is realtime te volgen.

 
 

U wilt een koppeling met uw systeem?

Heeft u liever een direct koppeling met uw systeem? Dat is zeker mogelijk. Dit is een product op maat waarbij internet veiligheid op de eerste plaatst staat. De tijd waarin deze koppeling gerealiseerd wordt is afhankelijk van uw ERP en uw eisen. Wij gaan graag met u in gesprek om snel een passende oplossing voor u te realiseren.

 
 

Wij zijn voorbereid

Onze onderneming is voorbereid op bulk incasso. Het aantal vorderingen dat u kunt indienen is in principe eindeloos. Wij werken met vasten werknemers en met een flexibele schil van bekende gemotiveerde zelfstandigen.

Wij screenen en controleren al onze werknemers zodat ze voldoen aan onze gedragsregels waaraan wij onze naam Centurion verbinden. U wilt niet het risico lopen dat uw naam door het slijk gehaald kan worden door het incassobureau dat u inschakelt.

Van minnelijk incassotraject t/m gerechtelijke procedure en beslaglegging. Wij stellen de dagvaarding op, doen een check op de haalbaarheid van het dossier en laten deze betekenen. Wij voeren het vonnis van de rechter uit en laten beslagleggen indien dat nodig mocht zijn.

 
 

Zonder kosten, raamcontract of abonnement extra service

Wij hanteren geen abonnement omdat wij ervan overtuigd zijn dat u, door onze service, zich aan ons bindt.

 
 

Slagingspercentage

Het slagingspercentage ligt reëel gezien op ca. 85%. Een percentage van ca. 60% zal na de 1e of 2e sommatie betalen. Een percentage van 25% zal betalen na het zien van een concept dagvaarding of met de uitspraak van de rechter. Een deel van ca. 15% is statistisch gezien oninbaar.

Debiteuren kunnen weten dat bij kleine vorderingen een gang naar de rechterbank waarschijnlijk niet gemaakt zal worden. Bij een vordering tot € 250,00 zullen € 211,60 aan gerechtelijke kosten gemaakt moeten worden. Deze kosten bestaan uit griffierecht, betekenen van de dagvaarding, opstellen van de dagvaarding (salaris gerechtigde) en deels btw. Raadpleeg onze unieke kostencalculator.

Het is dus van groot belang dat de juiste mensen ofwel incassobureau uw dossiers met voortschrijdend inzicht behandelen waarbij opgeven niet tot de mogelijkheid behoord. Centurion gaat door daar waar anderen stoppen.

 
 

Uitbetaling van uw geld

Iedere betaling door de debiteur zal binnen 5 werkdagen van onze derdengeldenrekening op uw ondernemingsrekening worden gestort. Dit betekent dat na het opstarten van het incassotraject u uw eerste inkomsten ziet na ca. 10 werkdagen.

 
 

Controle 14 dagen brief

De rechtbank kan een zaak afwijzen als deze brief niet op juiste wijze is ingeschoten. Wilt u graag dat wij de 14 dagen brief controleren op juridische correctheid? Dat is onze service. Wij kunnen deze brief ook voor u versturen. Wij bespreken met graag wat de mogelijkheden hierin zijn.

 
 

 
 

Ga naar: Incasso traject | Pré-incasso traject | No cure, no pay | Buitenlandse incasso | Debiteuren bezoek | Gerechtelijke procedure | Incasso bewaking | Tarieven