Over Ons

  Home > Over ons > Wie zijn wij?

 

 

 
 

Wat doen wij?

Centurion Juristen & Incasso is een juridisch advies- en incassobureau met een landelijke dekking. Onze focus ligt op een snelle uitbetaling op basis van een ├ęchte no cure, no pay regeling met behoud van uw klant. Een van onze doelen is om van debiteuren weer een goed betalende klanten te maken. Naast een effectieve behandeling van uw zaak, beloven wij ook een eerlijke en ethische omgang met uw debiteuren.

 
 

Geschiedenis en visie

Wij zijn Centurion Juristen & Incasso gestart in maart 2016. Wij hebben ons voor de oprichting eerst de vraag gesteld: waarin zijn wij anders dan andere juridisch dienstverleners en incassobureaus? Een ding is zeker, wij willen effectief maar zeer zeker ook ethisch zijn. Dit is de basis van onze visie voor Centurion Juristen & Incasso.

Het Centurion team heeft verschillende achtergronden zoals technisch management, financieel management en juridische dienstverlening. Wij merkten al heel snel dat onze jarenlange ervaring in onze vakgebieden een mooie combinatie is om ons juridisch adviesbureau en incassopraktijk te runnen door onze verschillende achtergronden, denkwijzen en ervaringen.

Daarnaast stelden wij het noodzakelijk dat als wij een incassobureau zouden starten, de focus en service niet alleen incasso gerelateerd mag zijn. De praktijk wijst uit dat incassodossiers uitdijen in juridische dossiers die zonder een jurist onmogelijk zijn om met goed resultaat uit te voeren.

Centurion Juristen & Incasso is inmiddels groot genoeg om met een hoogwaardige service te verlenen d.m.v. de beste software en administratieve innovaties, maar tegelijkertijd klein genoeg om te helpen waar het nodig is door maatwerk en persoonlijk contact.

Wij weten vanaf het begin dat als wij succesvol willen zijn met Centurion Juristen & Incasso dat wij uniek moeten zijn en niet vergelijkbaar mogen zijn met andere bedrijven. Wij willen daarom ook met trots laten weten dat de Garantie & Service in zijn geheel uniek is voor Centurion Juristen & Incasso.

 
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij stellen ons als doel om met gemeentes samen te werken om het teruggeven aan de maatschappij dicht bij huis en tastbaar te houden. Dikwijls denken wij in het algemeen dat alleen mensen hulp nodig hebben die ver van ons weg staan en worden maar al te vaak mensen vergeten die dicht bij ons staan.

 
 

Even voorstellen

jeroen bulder

Jeroen Bulder
jbulder@centurionjuristen.nl
Doorkiesnummer 085-3036 266

 
 

Askold Meisner

Askold Meisner
ameisner@centurionjuristen.nl
Doorkiesnummer 085-3036 265

 
 

Sven Meisner

Calvin de Bruin
cdebruin@centurionjuristen.nl
Doorkiesnummer 085-3036 268

 
 

Ashley Bulder

Kom jij soliciteren?

Doorkiesnummer 085-3036 260

 
 

Ga naar: Garantie & Service | Vraag & Antwoord | Nieuws & blog | Klachten & Feedback | Bedrijsinformatie | Contact