Ondernemers

  Home > Ondernemers > Wij versturen uw laatste aanmaning

Wij versturen uw laatste aanmaning

laatste aanmaning

Wat u ook heeft geprobeerd, uw klant betaald niet. Wij helpen u graag verder en versturen deze laatste aanmaning voor u op ons briefpapier. Uit ervaring blijkt dat dit effectiever is dan dat u zelf een brief of e-mail naar uw klant stuurt.De debiteur heeft exact 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen zonder dat er incassokosten in rekening worden gebracht. Wordt er niet binnen deze periode betaald dan gaat de laatste aanmaning direct over in een incassotraject en zal de 1e sommatie worden verstuurd. U komt dan in het ‘no cure, no pay’ incassotraject terecht en de kosten van de laatste aanmaning komen dan te vervallen. Let op dat een laatste aanmaning versturen is alleen bedoeld voor consumenten.

Een bedrijf kan volgens de wet direct gesommeerd worden bij het verstrijken van de vervaldatum waardoor er direct buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd zijn. Dit incassotraject doen wij voor u op basis van 'no cure, no pay' wat betekend dat wij géén kosten aan u doorberekenen maar juist aan de debiteur. Wees dus gerust, wij zullen u géén factuur sturen in het incassotraject. Mocht het zo zijn dat het incassotraject overgaat in een gerechtelijke procedure dan zijn daar kosten aan verbonden. Dit bespreken wij altijd op voorhand met u en u geeft hiervoor expliciet toestemming alvorens wij hiertoe overgaan. Wij streven naar een zorgeloos traject voor u waarbij u niet meer in contact hoeft te treden met uw debiteur omdat wij u vertegenwoordigen. Wij doen wat wij zeggen, daar kunt u op vertrouwen!

Wilt u toch liever nog even met ons spreken, dan zijn wij voor u bereikbaar op 085-3036 260. Een extra service van ons is dat u altijd een vast contactpersoon krijgt voor al uw incasso zaken. Wij doen wat wij zeggen, daar kunt u op vertrouwen!

Mail ons uw factuur

 
 

Ga naar: Tips voor snelle betaling | Uw factuur indienen | Download voorbeeld laatste aanmaning | Kostencalculator